'Kökcü in verband gebracht met Fiorentina'

'Kökcü in verband gebracht met Fiorentina'

Orkun Kökcü staat op het lijstje van Fiorentina. Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. De Feyenoorder is echter niet de eerste keuze; Antonin Barak van Hellas Verona is de gedroomde aanwinst.

Een andere middenvelder op het lijstje van de Italianen is Nedim Bajrami van Empoli. Di Marzio meldt dat Fiorentina nu ook Kökcü in de gaten houdt. De kans dat de Turks international inderdaad de overstap naar de club van oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat gaat maken is klein, omdat hij naar verluidt heeft aangegeven alleen na te denken over een vertrek als zijn droomclub zich meldt.

Ook heeft hij het bestuur te kennen gegeven dat hij het liefst nog één jaar bij Feyenoord blijft. De club probeert daarom het contract van Kökcü, dat nog doorloopt tot medio 2025, te verlengen met één jaar. Zo kunnen de Rotterdammers volgend jaar zomer de absolute hoofdprijs vragen voor haar jeugdexponent. De huidige marktwaarde van Kökcü wordt geschat op 22 miljoen euro.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties