Kokcu: ''Vroeg de trainer of ik nummer 10 mocht''

Kokcu: ''Vroeg de trainer of ik nummer 10 mocht''

Rugnummer 10 kwam dit seizoen vrij bij Feyenoord en Orkun Kökçü klopte bij Arne Slot aan of hij dat nummer mocht overnemen. Dat mocht van de trainer, maar niet nadat de trainer hem nog eens beelden had getoond van momenten waarop het beter moet bij de speler.

''Ik dacht nee heb je, ja kun je krijgen en dus vroeg ik om nummer 10'', lacht Kökçü in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Bij Feyenoord wisten ze dat ik dat nummer wilde dragen. De trainer liet mij echter eerst beelden zien. Van momenten op trainingen die beter moesten. Momenten waarop ik nog een nonchalante bal gaf bijvoorbeeld.'' De Turkse middenvelder mocht vandaag ook de strafschop nemen. Dat was wel een tijdje geleden. ''Ik had in de onder 17 een keer op een lelijke manier gemist bij een penaltyreeks en toen dacht ik: voor mij voorlopig even geen strafschoppen meer. Dit was wel een moment.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties