Kökcü: "Die 2-1 was echt het meest pijnlijke moment van de avond"

Al snel na het verloren duel tegen AS Roma klonk er ook een gevoel van trots bij de aanvoerder van Feyenoord. Nog geen jaar na het bereiken van de finale in de Conference League, stonden de Rotterdammers al in de kwartfinale van de Europa League. Toch zag Orkun Kökcü zichzelf na de gelijkmaker al doorgaan naar de halve finale.

Nadat de aanvoerder van Feyenoord iets meer tijd heeft gekregen om te beseffen wat er allemaal gebeurd is in Rome, kon hij zijn analyse op de persconferentie delen tegenover RTV Rijnmond. "Het is vooral een teleurstelling omdat we nog op 1-1 komen, dat was al laat in de wedstrijd. Dan geef je het drie minuten voor tijd nog weg met die 2-1. We wisten sowieso wel dat we onder die eerste druk uit moesten spelen. In het begin was dit nog een beetje moeilijk. Op een gegeven moment kom je beter in de wedstrijd en dan speel je zulke driehoekjes uit en ligt het helemaal open. Vooraf wisten we al dat we door de eerste fase heen moesten komen."

Teleurstelling
De teleurstelling na het doelpunt van Paulo Dybala in de 89ste minuut was zo groot dat Kökcü niet meer weet hoe de overige doelpunten gingen. "Ik kan die goals niet eens herinneren, die 2-1 was echt het meest pijnlijke moment van de avond. Je zag jezelf al doorgaan naar de halve finale. Het was een goede goal en dan moet je hen uiteindelijk feliciteren met de winst."

"Ik had nog wel geloof, ook na die 3-1. Als die 4-1 valt, wordt het wel een beetje moeilijk. Dan ga je het ook accepteren in de wedstrijd. Vandaar ook dat het na de 4-1 leek alsof we een beetje vermoeid waren, maar ik denk meer dat het was omdat het moeilijk recht te trekken was."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties