Kökcü: ''Dan voel je de spanning toenemen''

Kökcü: ''Dan voel je de spanning toenemen''

Orkun Kökcü erkent na afloop van de wedstrijd dat Feyenoord geen goede wedstrijd heeft gespeeld. De Rotterdammers kregen voldoende kansen om de wedstrijd tegen SC Cambuur sneller te beslissen. Uiteindelijk werd het in de slotfase nog spannend voor Feyenoord.

''Je komt 1-0 voor en begint daarmee goed aan de wedstrijd'', vertelt Kökcü in gesprek met ESPN. ''Zoals afgelopen zondag ook. Je creëert vervolgens genoeg kansen, maar als het dan 1-0 blijft dan wordt het onnodig spannend. Dan gaat het de tweede helft veel moeizamer. Als je meer doelpunten maakt voetbal je het makkelijker uit.''

Feyenoord had ook een aantal keer pech in de afwerking. ''Waarom de bal er niet in wil? Dat weet ik niet. We creëren wel genoeg kansen. Ook best grote kansen en vooral in de tweede helft. Dan kan je hem op slot gooien, maar dat gebeurt niet, voel je de spanning toenemen en wordt het nog lastig.''

Sloop er in de slotfase angst in de ploeg bij Feyenoord? ''Het was niet perse angst. Uiteindelijk heb je gedaan wat je moet doen: drie punten en dat is het belangrijkste vandaag. We kunnen dus lachen vandaag.'' Voor Feyenoord wacht zondag de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties