Kökcü blij met Wieffer: ''Je ziet dat hij goed kan voetballen''

Kökcü blij met Wieffer: ''Je ziet dat hij goed kan voetballen''

Orkun Kökcü is blij met Mats Wieffer. De aanvoerder van Feyenoord zag zijn collega-middenvelder donderdagavond een goal maken en een assist geven en vindt hem ''een goede optie''.

Kökcü vindt het fijn om met Wieffer te spelen. ''Ja, zeker. Het is niet voor niets dat hij in één keer de stap van Excelsior naar Feyenoord maakte'', zegt de aanvoerder in gesprek met ESPN. ''Hij heeft in het begin pech gehad met blessures, maar je ziet zeker dat hij goed kan voetballen.''

''Mats brengt power in het spel, dus hij is een goede optie.'' Feyenoord begon het kalenderjaar met een gelijkspel op bezoek bij FC Utrecht, maar bekerde donderdagavond eenvoudig verder. Is Kökcü tevreden over de reactie van de Rotterdammers? ''We hebben gedaan wat we moesten doen. Bij bekerwedstrijden hoeft het niet altijd mooi, maar we zitten in de volgende ronde'', aldus de middenvelder.

Lees meer over
Orkun Kökcü Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties