KNVB zit Feyenoord dwars met verplaatsen Feyenoord - Heracles

KNVB zit Feyenoord dwars met verplaatsen Feyenoord - Heracles

Feyenoord en de KNVB hebben nog altijd geen oplossing kunnen vinden voor de wedstrijd van Feyenoord en Heracles Almelo op zondag 12 september. De Rotterdammers willen de thuiswedstrijd in De Kuip met het oog op de uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa op dinsdag 14 september verplaatsen.

Feyenoord wil de wedstrijd verplaatsen naar december, de voetbalbond mikt op zaterdag 11 september. ''Het is een lange reis en de rusttijd gaat voor een deel in de reistijd zitten,'' reageert een woordvoerder van Feyenoord in gesprek met De Telegraaf. ''Verplaatsing lijkt ons juist wegens de afgesproken bescherming van Europese clubs, waar vorige week helaas ook al geen uitvoering kon worden gegeven.''

De KNVB ging eerder al niet akkoord met een verzoek van Feyenoord om de uitwedstrijd tegen FC Utrecht niet om 12:15 te laten beginnen, maar om 16:45 uur. De Rotterdammers verwachten begin volgende week duidelijkheid te geven aan de supporters.

Lees meer over
KNVB
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties