KNVB wijzigt aanvangstijd Feyenoord - PSV

KNVB wijzigt aanvangstijd Feyenoord - PSV

De Eredivisiewedstrijden Feyenoord - PSV en AZ - Ajax op zondag 8 mei hebben een nieuwe aanvangstijd gekregen. Feyenoord - PSV start nu om 16.45 uur (dit was 14.30 uur) en AZ - Ajax begint om 14.30 uur (in plaats van het eerder vastgestelde 16.45 uur).

De wijziging heeft te maken met het verzoek van Feyenoord aan de KNVB om de tijden aan te passen. Vanwege hun UEFA Europa Concerence League-wedstrijd tegen Olympique Marseille, hebben de Rotterdammers zo meer rust in de voorbereidingen.

Omdat tevens de afspraak is dat de wedstrijden van de topclubs niet gelijktijdig worden gespeeld (behalve in de laatste twee speelrondes van het seizoen, waarin alle clubs tegelijkertijd spelen), verschuift AZ - Ajax dan naar 14.30 uur.

Trainer Arne Slot hoopt ook dat Fortuna Sittard - Feyenoord van aanstaande zondag verplaatst kan worden. ''We hebben wat andere verzoeken liggen. We kijken of er op dezelfde manier kan worden meegewerkt als een paar jaar geleden”, vertelde de trainer van Feyenoord gisteren op de persconferentie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties