Klachtenregen bij sportzender ESPN na Feyenoord - RKC Waalwijk

Klachtenregen bij sportzender ESPN na Feyenoord - RKC Waalwijk

Kijkers van sportzender ESPN klagen over de netten die zijn geplaatst in De Kuip en daar tot het einde van het seizoen blijven hangen. Deze netten hebben een negatieve invloed op de tv-registratie van de wedstrijden die plaatsvinden in het stadion van Feyenoord. Op sociale media stromen de klachten binnen en ook direct bij ESPN komen er enkele negatieve reacties binnen na het duel van afgelopen weekend tussen Feyenoord en RKC Waalwijk.

''Het leeuwendeel van de klachten komt niet rechtstreeks bij ons terecht, maar wordt op andere manieren geuit", vertelt een woordvoerder van ESPN in gesprek met NU.nl. "Maar duidelijk is dat met name de palen van de netten een goede tv-registratie enorm in de weg zitten.'' Feyenoord is niet van plan om de netten voor de Olympiazijde tijdens de competitie wedstrijden weg te halen. ''We moeten het ermee doen en proberen er het beste van te maken.'' De klagers beseffen ook dat ESPN weinig aan de situatie kan veranderen. ''Men wil vooral zijn of haar ergernis kwijt.''

ESPN zal de komende dagen in gesprek gaan met Feyenoord om te bekijken of er mogelijkheden zijn om de situatie te verbeteren. Voor algemeen directeur Dennis te Kloese is het echter geen optie om Vak Z ook tijdens de Eredivisie-wedstrijden leeg te houden. Dit komt doordat veel seizoenkaarthouders van Feyenoord hun plek hebben op dit vak, en het lastig is om tijdens de resterende wedstrijden, die allemaal zijn uitverkocht, hen elders een plek te bieden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties