Kieft positief: ''Waarom valt dat niet te herhalen?''

Kieft positief: ''Waarom valt dat niet te herhalen?''

De competitie is weer begonnen en de columnisten kruipen weer uit hun schulp. Ook Wim Kieft laat zijn licht schijnen over zijn verwachtingen van de Eredivisie voor komend seizoen. Uiteraard komt ook Feyenoord aan bod.

"Veel spelers zijn vertrokken, maar dat was ook de bedoeling in Rotterdam", zo begint Kieft in De Telegraaf. "De club wil presteren op het veld en zo waarde creëren in de selectie om dan spelers te verkopen. Precies dat is gebeurd met onder meer de verkoop van Luis Sinistera en Tyrell Malacia. Misschien dat Marcos Senesi en Fredrik Aursnes ook nog vertrekken, maar daarvoor komen wel miljoenen euro’s binnen waarmee Feyenoord kan doorselecteren."

Kieft sluit niet uit dat Feyenoord weer enorm succesvol gaat zijn in Europa. "Dat betekent dat trainer Slot een nieuw elftal moet bouwen, maar die opdracht had hij vorig seizoen ook", zo vervolgt Kieft. "Met het behalen van de finale van de Conference League is hij daarin uitstekend geslaagd. Waarom valt dat niet te herhalen als het Feyenoord lukt zich te versterken met goede spelers met potentie?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties