Kenneth Vermeer keert terug in de Eredivisie

Kenneth Vermeer keert terug in de Eredivisie

Oud-Feyenoorder Kenneth Vermeer zal op zaterdag 8 juli in Rotterdam met zijn nieuwe club de tegenstander worden van Feyenoord. Hij keert namelijk terug bij PEC Zwolle en zal volgend seizoen weer uitkomen in de Eredivisie. De doelman tekent een contract voor één jaar met optie tot nog een jaar.

Vermeer reageert zelf op de clubwebsite van PEC: "Het voelt goed om terug te keren in Nederland in een voor mij bekende competitie bij een nieuwe club. Ik ken PEC Zwolle als een club die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal. Onder trainer Dick Schreuder is die speelwijze nóg belangrijker gemaakt en verder doorontwikkeld en dat past goed bij mijn eigen voorkeur. Ik heb een goed gevoel over het plan wat de club met mij en de andere keepers heeft en ik maak daar dan ook graag onderdeel van uit."

De oud-Feyenoorder stond in totaal zes jaar onder contract bij Feyenoord en stond 133 wedstrijden onder de lat. Ook won hij in Rotterdam één keer de landstitel, twee keer de KNVB Beker en één keer de Johan Cruyff schaal.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties