Kein Geloel: ''Zegevieren met bubbels in de benen''

Kein Geloel: ''Zegevieren met bubbels in de benen''

We gaan richting het einde van het seizoen en met de schaal op zak betekent het dat sommige wedstrijden niet meer belangrijk zijn. Wat viel er voor de selectie van Arne Slot nog te winnen in Emmen? Zijn er nog records die kunnen worden gebroken?

Danilo belandde in de dubbele cijfers, maar Santiago Gimenez wist geen potten te breken en lijkt daarmee definitief de titel van topscorer van de eredivisie uit zijn hoofd te moeten zetten. Bovenal was het vooral bewonderenswaardig dat een selectie die zoveel heeft gefeest, dit nog op de mat wist te leggen.

Ook wordt het onderwerp Slot, enigszins met tegenzin, aangesneden. Blijft hij? Gaat hij? Wat weten we nu eigenlijk echt over deze hele situatie? Menigeen supporter zal reikhalzend uitkijken naar woensdag wanneer meer duidelijk lijkt te worden. Dennis Te Kloese gaf eerder deze week het goede voorbeeld, nu is het aan Slot.

Feyenoord speelt dan weliswaar nergens meer om, maar op een straatlengte afstand is het wel nog heel spannend. Wie kunnen we nu het beste tweede zien worden en wat is het belang van Feyenoord daarbij? Verder komt de Conference League nog ter sprake en wie we het liefst zien promoveren en degraderen. Met dit alles natuurlijk de capaciteit van de uitvakken in ogenschouw genomen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties