Kein Geloel: ''Zeg Streuer, ga lekker aan Miljoenenjacht meedoen''

Kein Geloel: ''Zeg Streuer, ga lekker aan Miljoenenjacht meedoen''

Wat een krankzinnig scenario. De man die op de zevende plek staat als Feyenoorder met meeste wedstrijden ooit, scoort na 3 minuten tegen zijn oude club. Het was absoluut niet de start van 2023 die we voor ogen hadden. Een heel matige eerste helft werd, dankzij puike invalbeurten van Giménez, Wieffer, Bullaude en Jahanbakhsh, afgewisseld door een goed slotoffensief. Maar het kwam net te laat. Maar positief: na 15 speelronden is er ten opzichte van voor de winterstop helemaal niets veranderd.

Het duel in Utrecht riep wel weer automatisch de vraag op: moet Zerrouki komen? Als het aan Jan Streuer ligt….ja, geen idee eigenlijk. De technisch directeur van FC Twente geeft zoveel verschillende signalen af dat je er spontaan een epileptische aanval van zou krijgen. Het begint een aardige soap te worden, maar de hamvraag is: áls Twente een keer akkoord gaat, is het dan verantwoord om zoveel geld aan 1 speler uit te geven of is de nood voor een centrale verdediger hoger dan dat?

Hoe dan ook; morgen is er vast een nieuwe aflevering van de Soap van Streuer. Hopelijk zónder cliffhanger en met een definitief einde.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties