Kein Geloel: ''Sinds hij weg is, loopt het moeizaam''

Kein Geloel: ''Sinds hij weg is, loopt het moeizaam''

Net zoals vele van de vorige edities tegen FC Twente lukte het zondag niet om door de muur van de nummer 3 te breken, ondanks een pingel en een handjevol grote kansen. De Tukkers kwamen voor een punt en trok die over de streep.

De geluiden na afloop zijn verschillend. Slot roemt de spelers voor hoe ze de tweede helft hebben gespeeld, maar niet iedereen lijkt het daarmee eens te zijn.

Dat de problemen met name voorin te vinden zijn, is duidelijk. Giménez vond maar 1 keer het net in de laatste 7 duels. Is er nu dan sprake van een serieuze vormcrisis bij de Mexicaan óf speelt er meer dan alleen zijn eigen spel? Zijn het niet ook de flanken die amper lijken te leveren?

Dat laatste vraagstuk brengt ons uiteraard ook bij de mogelijke komst van de 20-jarige Luciano Rodrígues. Is hij de missing link van dit elftal of krijgt hij alle tijd om in Rotterdam te aarden? Feyenoord hoopt de Uruguayaan de komende dagen definitief over te nemen.

Daarnaast wordt er uitgebreid gesproken over een bericht op X. Een Feyenoord-supporter schreef het volgende met een foto van Mario Pusic erbij: ''Sinds hij weg is, loopt het moeizaam. Tactisch drama zonder hem. Eerlijk is eerlijk. Achter de schermen belangrijke pion geweest.''

Voor mede Feyenoorders die het er inhoudelijk niet mee eens waren, was het een reden om er ludiek op te reageren. Zo werden er tientallen berichten geplaatst met dezelfde inhoud, maar een andere foto. Cor Pot, Dick Advocaat en meerdere oud-Feyenoorders kwamen voorbij.

Tot slot: De Tovenaar van Tatabánya keerde terug in De Kuip. Alle reden om eens een rondje te doen langs de spelers die we vroeger adoreerden, nadeden op straat en wie we stiekem heel graag live hadden zien spelen. Hoe dan ook: de terugkeer van Kiprich was een moment om niet meer te vergeten.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties