Kein Geloel: ''Na de champagne lusten we nu wel een toetje!''

Kein Geloel: ''Na de champagne lusten we nu wel een toetje!''

Over de Coolsingel rijden weer auto's en de Hofpleinvijver is voorzien van 300.000 liter nieuw water. Terwijl de spelers van Feyenoord waarschijnlijk na drie dagen non stop feesten, dansen, drinken en genieten, aan een wereldrecordpoging slaap inhalen bezig zijn, heeft Kein Geloel, een dagje eerder dan gebruikelijk, weer een nieuwe podcast online gezet.

De tranen om het prachtige interview van Feyenoord-fan Hannie, de prachtige beelden van de Feyenoord-selectie tijdens de verschillende feestavonden en de talloze prachtige artikelen over het succes van Feyenoord. Het is voor de doorgewinterde Feyenoorder onmogelijk om alles geabsorbeerd te hebben. Waarschijnlijk is er nog genoeg kijk- en leesvoer over tot de nieuwe transferperiode begint.

Met al dat genieten van de zestiende titel uit de clubgeschiedenis, zou je het bijna vergeten dat Feyenoord nog twee duels moet voetballen. Komende zondag reist de beste club van het land naar FC Emmen. Gaat trainer Arne Slot de teugels wat laten vieren en wat reserves de kans gunnen, of gaat hij op jacht naar nieuwe records?

Er is immers nog genoeg om voor te voetballen. Het puntenrecord (85) en de topscorerstitel voor spits Santiago Giménez, om maar wat te noemen. Ach, een feestwedstrijd wordt het sowieso.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties