Kein Geloel: ''Minteh: Sprookjesdebuut in traumatische omstandigheden''

Kein Geloel: ''Minteh: Sprookjesdebuut in traumatische omstandigheden''

De eerste interlandperiode van het seizoen is weer achter de rug en dat hebben we geweten ook. Want, wat is er veel gebeurd. In deze bomvolle aflevering van Kein Geloel hebben we het natuurlijk over de razendsnelle goal van Hancko. Ook Minteh heeft gescoord, maar wel na een paar traumatische dagen. En daar kan Paixão over meepraten.

Toch zorgde de interlandperiode ook voor kopzorgen bij trainer Arne Slot. Want, was Ueda tegen Duitsland nog beslissend met een treffer en droeg hij bij aan de val van bondscoach Flick, kwam hij even later geblesseerd terug naar Rotterdam. En ook Geertruida kwam met klachten terug van zijn periode met Oranje. Hoewel de ene blessure erger is dan de andere, zal bij Slot - met het oog op de Champions League-campagne - alles behalve de vlag uitgaan.

Wat moeten we nou met al die interlandwedstrijden? In januari zijn we waarschijnlijk wéér een boel spelers kwijt. Dat zijn er trouwens meer dan je zou denken. Gelukkig kunnen we het eindelijk weer over echt voetbal hebben: zaterdag om 16.30 trappen we af tegen Heerenveen. Hoe zijn de Friezen het seizoen eigenlijk begonnen en wie zijn de uitblinkers? Gaat Giménez met een jetlag in de spits spelen of zou Slot er - met de wedstrijd tegen Celtic in het achterhoofd - verstandig aan doen om te experimenteren en een gelegenheidsspits als Minteh of Paixão juist aan een nieuwe rol te laten wennen?

Klik hier om de podcast te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties