Kein Geloel: ''Laat ze maar lachen, Arne''

Kein Geloel: ''Laat ze maar lachen, Arne''

Het is maart en Feyenoord strijdt nog op drie fronten mee. In het toernooi dat voor Feyenoord jarenlang het platform was om een verloren seizoen nog enigszins van glans te voorzien, bereikte de ploeg van trainer Arne Slot de laatste vier. De gewonnen bekerwedstrijd tegen Heerenveen wordt besproken in een nieuwe aflevering van Kein Geloel.

Nee, fraai was het duel in Friesland zeker niet. Maar dat Feyenoord zaterdag net als Spakenburg, PSV en Ajax in de koker zit, is het enige dat telt. Dankzij maar weer eens een treffer van Santiago Giménez is Feyenoord nog altijd op koers voor de eerste dubbel sinds 1984.

Dat hardop uitspreken was jarenlang onmogelijk in Rotterdam-Zuid. Maar Slot presteert wat haast het onmogelijke. Nog nooit was Feyenoord in maart koploper, halvefinalist in de beker en ook nog actief in Europa. Het is heerlijk om een Feyenoord-supporter te zijn. Al een tijdje, overigens.

Niet voor niets barstte Slot woensdagavond op de persconferentie in een lachbui uit nadat Valentijn Driessen van de Telegraaf wel erg neerbuigend deed over een aantal Feyenoorders dat wellicht voor Oranje in actie gaan komen. Laat ze maar lachen, Arne. In mei is het jouw beurt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties