Kein Geloel: ''Kampioen zoekt directie''

Kein Geloel: ''Kampioen zoekt directie''

Vind jij het leuk om sponsordeals te sluiten, heb je het in je om een scoutingsrapport te beoordelen en spelers aan te trekken of kan je het allebei? Solliciteer dan nu voor een kantoor in het Maasgebouw!

Dennis te Kloese is inmiddels anderhalf jaar algemeen directeur. Inmiddels is hij ook de technische man en mag hij samen met financieel directeur Pieter Smorenburg nieuwe commerciële deals sluiten. Over het algemeen lukt hem dat aardig, maar het is natuurlijk van de gekken dat sinds zijn komst Frank Arnesen vertrok, Joris van Dijk besloot te stoppen en er voor beiden nog altijd geen vervanger is.

Met de vermeende interesse in Te Kloese vanuit de Mexicaanse bond, is het vrij link om op directieniveau helemaal niemand meer over te hebben. Er is weinig reden om te denken dat Te Kloese weg zou willen, maar het geeft wel te denken.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. Quinten Timber maakte in een besloten oefenpotje tegen OH Leuven weer minuten, Giménez scoorde wederom (twee maal) en niemand raakte geblesseerd. Een lekkere gedachte in de wetenschap dat het misschien zondag al wel gaat gebeuren. Maar misschien zien we liever dat in Rotterdam alleen Zuid punten gaat pakken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties