Kein Geloel: ''In Tilburg kan Van Geels fout rechtgezet worden''

Kein Geloel: ''In Tilburg kan Van Geels fout rechtgezet worden''

De Feyenoord-supporters zijn na deze week in twee categorieën in te delen. Namelijk die mét, en die zonder een kaart voor de Conference League finale tegen AS Roma in Tirana. Natuurlijk komt de chaotische kaartverkoop, waarbij de UEFA nog opzichtig blunderde ook, ter sprake in de nieuwste aflevering van de podcast Kein Geloel.

Het tussendoortje tegen Go Ahead Eagles wordt daarin ook besproken. Trainer Arne Slot stuurde niet zijn vertrouwde elftal de wei in, maar gunde een aantal sterkhouders rust en juist een aantal reservespelers minuten. De een viel wat meer op dan de ander. Zo scoorde Bryan Linssen maar weer eens een belangrijke treffer, maar zagen Alireza Jahanbakhsh, Patrik Wålemark en Jens Toornstra er ietwat onwennig uit.

Het is aan Slot & Co. om de Feyenoord-selectie volledig heel te houden in de aanloop naar de finale in Tirana. Daarom was het op z'n zachtst gezegd schrikken toen Feyenoord Transfermarkt deze week naar buiten wacht dat diezelfde finale voor Tyrell Malacia hoogstwaarschijnlijk op de tocht staat vanwege een blessure. En is reservegoalie Ofir Marciano heel uit de strijd gekomen? Of heeft zijn schouder een té ferme tik gekregen?

Het zal Rotterdam-Zuid de komende weken nog wel even bezighouden. Het duel met FC Twente komende zondag is voor de statistieken, puur om het seizoen van nóg iets meer glans te voorzien. Hét duel van het weekeinde wordt in Tilburg afgewerkt. Zaterdag treedt Feyenoord Onder 21 namelijk aan tegen de leeftijdsgenoten van Willem II. Er staat een kampioenschap en een latere promotie naar de tweede divisie op het spel. Kan die fout van Martin van Geel tóch nog goed gemaakt worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties