Kein Geloel ''In één rechte lijn naar die fontein''

Kein Geloel ''In één rechte lijn naar die fontein''

Na de overwinning op Excelsior komt de zestiende landstitel van Feyenoord ontzettend dichtbij. Komende zondag tegen Go Ahead Eagles, in een thuiswedstrijd, kan het al werkelijkheid worden. In de podcast Kein Geloel wordt op de wedstrijd in Kralingen teruggeblikt en vooruit gekeken op het mogelijke feestweekend.

Nee, goed was het niet in het Van Donge & De Roo Stadion. Maar nadat PSV in de titelstrijd geen fout maakte, deed Feyenoord dat op bezoek bij Excelsior ook niet. Dankzij twee doelpunten van Santiago Giménez, de reddingen van Justin Bijlow en de heerlijke passjes van Lutsharel Geertruida heeft Feyenoord nu drie matchpoints. Al ging het niet makkelijk op het stroperige kunstgras bij de kleine broer in Kralingen.

Nog een paar dagen en dan kan er waarschijnlijk weer gefeest worden. Aanvoerder Orkun Kökçü krijgt de schaal dan overhandigd door clublegendes Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. Een goede keuze van Feyenoord? Of had de club toch voor iemand anders moeten kiezen? Hoe dan ook zal de stad bij het binnenhalen van de titel op z'n kop staan, met maandag een bomvolle Coolsingel.

Ook wordt de transfer van Ramiz Zerrouki besproken in Kein Geloel. De Algerijns international komt komende zomer, na een tijdje touwtrekken, dan eindelijk over van FC Twente. Waar zal hij komend seizoen gaan spelen onder Arne Slot? En is dit weer een extra reden voor Slot, die alweer een wens in vervulling ziet gaan, om toch nog een jaar te verlengen? De club wil de trainer bovendien belonen met een mega-salaris. Het zijn mooie dagen om Feyenoorder te zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties