Kein Geloel: ''Het sprookje is bijna af, alleen de titel nog''

Kein Geloel: ''Het sprookje is bijna af, alleen de titel nog''

Na zes jaar speelt Feyenoord weer een wedstrijd om het kampioenschap. Zondag moet het gebeuren tegen Go Ahead Eagles. In een gloedjenieuwe aflevering van de podcast Kein Geloel wordt er voorbeschouwd op de wedstrijd.

Er is een enorme gekte rondom het kampioenschap. Verschillende artiesten hebben liedjes uitgebracht en er zijn enorm veel kampioensshirtjes op de markt gebracht. Zondag moet het dan echt gaan gebeuren. Het onverwachte, maar prachtige seizoen moet dan bekroond worden met de landstitel.

In eigen huis neemt Feyenoord het op tegen Go Ahead Eagles. Is dat nog enigszins een bananenschil te noemen, of gooit de ploeg van trainer Arne Slot naar verwachting de titelstrijd een paar weken voor het einde al simpel in het slot? En wie moet dan à la Dirk Kuyt de held van het kampioenschap in 2023 worden? Dat, en nog veel meer, in een nieuwe Kein Geloel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties