Kein Geloel: ''Deze Slotmachine gokt niet''

Kein Geloel: ''Deze Slotmachine gokt niet''

Niet enerverend, wel overtuigend. Dat is de kortst mogelijke samenvatting van de topper Feyenoord - AZ. Aan de hand van een fenomenale Quinten Timber en ijzersterke achterhoede zetten we afgelopen zondag een van de concurrenten opzij.

Hoewel het niet de meest sprankelende pot was in de Kuip, is het precies zoals Arne Slot het hebben wil. En gelijk heeft hij, want het aantal kansen tegen is op een halve vinger te tellen: die waren er namelijk niet. Een uitzonderlijke statistiek, die - net als dat AZ slechts twee (!) balcontacten in onze ‘zestien’ had - het gelijk van Slot weergeeft.

In een nieuwe aflevering van Kein Geloel blikken we terug op de bijzondere wedstrijd in de Kuip, de idiote rijen, solide organisatie én ook de minder vloeiende linie: voorin. Want de laatste weken is dat de linie die niet het meest vloeiend loopt.

Opvallend was de vroege wissel van Santiago Gimenez, die door de miljoenenaankoop Ueda werd afgelost. En ook die andere peperdure aanvaller, Luka Ivanušec, moest het doen met een invalbeurt. Hoog tijd dus om de aankopen onder de loep te nemen: van wie verwachten we dit seizoen echt nog veel, wie voldoet en wie valt er misschien een tikkeltje tegen? Het lijkt er in ieder geval dat deze Slotmachine niet gokt.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties