Kein Geloel: ''#BringBackHerenakkoord''

Kein Geloel: ''#BringBackHerenakkoord''

Ook in een voetballoos paasweekend is het niet stil rondom Feyenoord. Natuurlijk niet. Want het nagenieten was in dit lange weekend nog volop bezig. Het vooruitkijken naar Marseille - en de vraag of de UEFA twee volle stadions toestaat - is zelfs al begonnen.

Maar ondertussen lijkt iedereen het leuk te vinden om de naam van Slot aan Ajax te linken. En nee, gek is dat niet als je het sentiment dat wij als supporters voelen wegdenkt. Het is de beste trainer van de Eredivisie. Maar voor de duidelijkheid: Slot blijft, daar hij heeft hij - ook voor zijn eigen carrièrepad - alle reden toe.

Ook de andere kant op is er transferrumoer. De naam Danilo valt in de Kuip. Wie? Ja, die derde/vierde spits van Ajax die het een seizoen aardig heeft gedaan in Enschede. Om al deze ellende te voorkomen, is er maar 1 oplossing: #BringBackHerenakkoord, maar dan in uitgebreidere vorm. Einde discussie!

Verder nog een kleine throwback naar de meest memorabele halve finales van Feyenoord in Europa: van de geboorte van het Legioen tot de hel die Carsten Jancker heet en van Gyan die hoger komt dan Koller tot het ontmantelen van Ronaldo. Hopelijk schrijven we binnenkort weer een berg geschiedenis erbij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties