Keeper Mannou Berger (17) tekent eerste profcontract

Keeper Mannou Berger (17) tekent eerste profcontract

Mannou Berger heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Dat maakte de club op de eigen website officieel. De zeventienjarige doelman ligt daarmee vast in De Kuip tot medio 2025.

Berger sloot op zijn twaalfde aan bij de jeugdopleiding van Feyenoord en doorliep daar alle jeugdteams. Komend seizoen zal hij deel uitmaken van Feyenoord Onder 21, dat de verloren finale van vorig seizoen opnieuw zal proberen om te promoveren naar de Tweede Divisie.

"Mannou is een speler die al behoorlijk tijd rondloopt op Varkenoord. Hij begon bij SC Feyenoord en is nu alweer vijf jaar keeper bij Feyenoord Academy", vertelde Head of Academy Rini Coolen. "De ontwikkeling die hij bij Feyenoord doormaakt is uitstekend, waardoor we vanzelfsprekend blij zijn dat hij ook de komende jaren aan ons verbonden blijft."

Dat geldt uiteraard ook voor Berger zelf. "Deze contractondertekening is voor mij een mooi moment geweest waar ik lang naar uit heb gekeken. Als geboren en getogen Rotterdammer is er natuurlijk niets mooier dan voor deze prachtige club te spelen. Dat ik nu ook een contract op zak heb, maakt het helemaal af. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen, waarin ik veel hoop te leren van de ervaren jongens."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties