Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit

Kabinet houdt vast aan een derde van stadioncapaciteit

Het kabinet gaat niet mee in het statement van het betaald voetbal. De KNVB, Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie CV hebben gisteravond aan het kabinet laten weten dat het openen van 1/3e van de bezetting niet voldoende is.

Mark Rutte laat dinsdagavond weten dat er wel versoepelingen komen en er weer supporters welkom zijn bij voetbalwedstrijden, maar houdt vast aan 1/3e bezetting. Ook worden de supporters verplicht om een mondkapje dragen, is een zitplaats verplicht en moet er anderhalve meter afstand worden gehouden.

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is het niet eens met het statement dat eerder naar buiten kwam. ''In onze optiek is dit voorstel niet te begrijpen en staan wij niet achter het statement. Wij vinden dat er geen tussenoplossing moet komen van 1/3 danwel 2/3. Het is genoeg geweest, wij willen weer naar onze club. Ons statement is; gooi het stadion open, voor iedereen en wel NU!''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties