Kaartverkoop tweede seizoenshelft zaterdag van start

Kaartverkoop tweede seizoenshelft zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 26 november aanstaande met de kaartverkoop voor de resterende thuiswedstrijden van dit seizoen. Het gaat in eerste instantie om acht thuisduels; de topwedstrijden tegen Ajax en PSV gaan los hiervan op een ander moment (begin januari) in de verkoop.

De KNVB heeft donderdag het definitieve speelschema gepubliceerd voor de tweede seizoenshelft. De speelrondes 21 t/m 32 zijn nu ook gepland, waardoor de data en speeltijden van de resterende twintig wedstrijden van Feyenoord bekend zijn.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
De thuiswedstrijden die zaterdag in de verkoop gaan zijn die tegen N.E.C., AZ, FC Groningen, FC Volendam, RKC Waalwijk, FC Utrecht, Go Ahead Eagles en Vitesse. Vanaf 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kaarten (bij)bestellen. Wil je erbij zijn? Wees er snel bij, want er kan schaarste ontstaan voor bepaalde wedstrijden. Op vrijdag 2 december is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze acht thuiswedstrijden.

Kaartverkoopinformatie
Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor de duels met N.E.C., FC Groningen, FC Volendam, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles. Voor Feyenoord – AZ en Feyenoord – Vitesse geldt dat er maximaal vier kaarten kunnen worden (bij)besteld. Voor Feyenoord – FC Utrecht kan jij als supporter maximaal twee kaarten (bij)bestellen.

De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties