Kaartverkoop twee thuisduels zaterdag van start

Kaartverkoop twee thuisduels zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 24 september aanstaande met de kaartverkoop voor de twee laatste thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft. Het gaat om Feyenoord – SC Cambuur en de stadsderby tegen Excelsior.

Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen komende zaterdag vanaf 11:00 uur via de Online Ticketshop kaarten (bij)bestellen voor de thuiswedstrijden tegen SC Cambuur en stadgenoot Excelsior.

De Friezen komen op donderdag 10 november naar De Kuip (aftrap 20:00 uur). Drie dagen later op zondag 13 november speelt het team van Arne Slot om 16:45 uur de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar tegen Excelsior. Beleef het slot van de eerste seizoenshelft samen met jouw kameraden! Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor beide duels.

Overige supporters
Op woensdag 28 september is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze twee thuiswedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties