Kaartverkoop gestart voor oefenduels met KRC Genk en Cercle Brugge

Kaartverkoop gestart voor oefenduels met KRC Genk en Cercle Brugge

Feyenoord start per direct met de kaartverkoop voor de eerste twee vriendschappelijke thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen. Op zaterdag 13 juli speelt Feyenoord in De Kuip tegen KRC Genk, gevolgd door een wedstrijd tegen Cercle Brugge op zaterdag 20 juli op Varkenoord.

Feyenoord - KRC Genk (zaterdag 13 juli, 13:00 uur)
Voor deze wedstrijd is bij de start van de kaartverkoop een deel van het stadion beschikbaar. Mogelijk gaan er op een later moment meer vakken in de verkoop. Zie hieronder de kaartprijzen:

Lange zijde:
Regulier: € 15,00
Jeugd t/m 17 jaar: € 10,00
67+: € 10,00

Korte zijde:
Regulier: € 12,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 7,50
67+: € 7,50

Feyenoord - Cercle Brugge (zaterdag 20 juli, 13:00 uur)
Deze wedstrijd wordt gespeeld op Varkenoord. Ook voor dit duel kun je een onbeperkt aantal tickets kopen, die bij aanschaf uniek op naam moeten worden gezet.

Kaartprijzen
Regulier: € 12,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 7,50
67+: € 7,50

Vervoer
Supporters kunnen een onbeperkt aantal kaarten kopen, die bij aanschaf uniek op naam moeten worden gezet. Bezoekers moeten rekening houden met extra reistijd vanwege een aantal beperkingen op de weg en het spoor.

Bezoekers uit de regio Rotterdam worden zoveel mogelijk verzocht met de (deel)fiets of lopend naar het stadion te komen. Ook is P+R Beverwaard slecht bereikbaar vanwege de zeer beperkte tramverbinding. Bovendien vindt tegelijkertijd het North Sea Jazz Festival plaats, waardoor het extra druk is in het gebied.

Klik hier om direct kaarten te bestellen voor (een van) deze oefenwedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties