De Wolf langer bij Feyenoord: ''Clubman in hart en nieren''

De Wolf langer bij Feyenoord: ''Clubman in hart en nieren''

Feyenoord en John de Wolf zijn het eens geworden over een contractverlenging. De huidige overeenkomst met de 58-jarige assistent-trainer, die in de zomer van 2022 afliep, is met drie jaar verlengd. Hierdoor blijft de oud-verdediger van Feyenoord tot en met medio 2025 verbonden aan de club.

''We zijn zeer tevreden met John,'' aldus technisch directeur Frank Arnesen. ''Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer. Logisch dus dat we hem langer aan ons willen binden. We zijn maar wat blij dat hij nog drie jaar bij ons blijft.''

Zelf geeft De Wolf te kennen dat hij zich geen mooiere werkplek kan voorstellen. ''Feyenoord is mijn club, mijn thuis. Ik geniet er ongelofelijk van om elke dag op het veld te staan met de spelers van Feyenoord 1. We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie.''

De Wolf speelde voorafgaand aan zijn trainerscarrière zeventien seizoenen in het betaalde voetbal. Vooral bij Feyenoord maakte hij als verdediger furore. Hij speelde tussen 1989 en 1995 in totaal 140 wedstrijden voor het eerste elftal van de stadionclub en won in die periode onder meer één keer de landstitel (1993) en drie keer de KNVB Beker (1991, 1992, 1994).

Sinds oktober 2019 maakt de Wolf onderdeel uit van de technische staf van Feyenoord 1. Die bestaat naast De Wolf op dit moment uit trainer Arne Slot, assistent-trainer Marino Pusic en keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Lees meer over
John de Wolf
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties