Joey Kooij fluit zaterdag Feyenoord - FC Groningen

Joey Kooij fluit zaterdag Feyenoord - FC Groningen

Joey Kooij is zaterdag scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen. De leidsman wordt in Rotterdam geassisteerd door Rogier Honig en Sjoerd Nanninga. Ingmar Oostrom is de vierde official.

Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Martin van den Kerkhof (VAR) en Frank Jansen (AVAR). De wedstrijd tussen de nummer één en zeventien van de Eredivisie begint om 20.00 uur.

Joey Kooij floot dit seizoen 21 wedstrijden op het hoogste niveau. De scheidsrechter gaf daarin 87 gele kaarten en 3 keer rood. Eerder had Kooij de leiding over Feyenoord - Excelsior. De stadsderby werd met 5-1 gewonnen.

Van Boekel fluit bekerwedstrijd
Pol van Boekel heeft woensdag 1 maart de leiding over sc Heerenveen - Feyenoord in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Dave Goossens en Bas van Dongen assisteren de arbiter langs de zijlijn. Marc Nagtegaal is de vierde official. Jochem Kamphuis vervult de functie van VAR, geassisteerd door Johan Balder. De aftrap is om 20:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties