Jeugdtrainer Brugge vertrekt na één seizoen bij Feyenoord

Jeugdtrainer Brugge vertrekt na één seizoen bij Feyenoord

Feyenoord heeft afscheid moeten nemen van Henk Brugge. De 45-jarige jeugdtrainer vertrekt na één seizoen alweer om aan de slag te gaan bij sc Heerenveen.

Brugge stond afgelopen seizoen aan het roer bij Feyenoord Onder 18 en zou dit seizoen aan de slag gaan als assistent-trainer van Melvin Boel bij Onder 21. Brugge heeft ervoor gekozen om in te gaan op een aanbieding van SC Heerenveen.

Bij de Friezen gaat hij aan de slag als assistent-trainer bij het eerste elftal. Brugge wordt in het Abe Lenstra Stadion de rechterhand van trainer en oud-Feyenoorder Kees van Wonderen. ''Ik ben trots dat ik, samen met Paul Simonis, assistent-trainer mag worden van sc Heerenveen onder Kees van Wonderen. Ik kijk er enorm naar uit om betrokken te zijn bij de sportieve ontwikkeling van het team.''

Ferry de Haan, algemeen directeur bij Heerenveen, is blij met de komst van Brugge en bedankt Feyenoord. ''Na het gesprek met Henk hadden we een positief gevoel dat hij een welkome aanvulling zou zijn. Het is een trainer met andere competenties binnen onze technische staf, met oog voor de talenten binnen de selectie die op dit moment minder aan spelen toekomen. We willen Feyenoord bedanken voor hun medewerking om Henk deze stap te gunnen.''

Lees meer over
Feyenoord Academy Feyenoord Onder 18
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties