''Je ziet dat een trainer een jaar met deze ploeg gewerkt heeft''

''Je ziet dat een trainer een jaar met deze ploeg gewerkt heeft''

Feyenoord liet gisteren een niet al te beste indruk achter tegen Olympique Lyon. Bij vlagen lieten de Rotterdammers weliswaar aardige dingen zien, maar de Fransen liepen, zonder zich bovenmatig in te spannen, met een 0-2 overwinning De Kuip uit. Lyon-trainer Peter Bosz rekent erop dat Feyenoord de selectie op orde gaat krijgen.

"Ik zou me als trainer van Feyenoord geen zorgen maken. Ze hebben het vorig jaar gedaan met goed voetbal. Ik vond het erg leuk om naar Feyenoord te kijken en in Europa ging het niet slecht. Daar leren de jongens veel van. Daarom zou ik me geen zorgen maken", aldus Bosz voor de camera van ESPN. "Er zal heus nog wel wat bij komen, maak je daar meer geen zorgen om. Dit zal het niet elftal zijn waarmee ze de competitie in zullen gaan."

"Je ziet dat een trainer een jaar met deze ploeg gewerkt heeft en ze de zaken goed voor elkaar hadden. Ik vond dat wij het best lastig hadden in het begin. Ze speelden met veel energie. Wij hebben meer kansen gehad, maar dat wil niet zeggen dat er geen idee achter zit. Ik vond het zeker niet tam. Je moet ook niet vergeten dat het vandaag heel warm was. Voor mijn gevoel was het veertig graden."

Grasmat
De veelgeroemde grasmat in De Kuip was gisteren ook niet echt op z'n best. "Heb je gezien hoe lang het gras was? Ik heb net met de grasmeester gesproken en vroeg 'wat is hier aan de hand?'. Bleek dat er twee dagen geleden nog een evenement was. Het gras was zo lang, dan wordt het moeilijk om een bal snel te spelen. Dat zie je niet op de tribune, maar dat moet je allemaal meenemen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties