Jans: ''Dat vind ik wel een compliment voor Arne Slot waard''

Jans: ''Dat vind ik wel een compliment voor Arne Slot waard''

Ook FC Twente trainer Ron Jans heeft naar de zware wedstrijd van Feyenoord tegen Slavia Praag gekeken en was onder de indruk van de intensiteit die beide ploegen in de strijd wierpen.

"Ja, Genoten! Beide ploegen zetten enorm hoog druk, speelden om te winnen en de ander fouten te laten maken. Daardoor heel veel omschakel momenten, ik vond het heel boeiend om naar te kijken. Een veerkrachtig Feyenoord, tien man, ze hebben er hard voor moeten werken. Eens kijken of dat invloed heeft zondag", aldus Jans voor de camera van het clubkanaal van FC Twente.

Jans zag ook wat mankementen bij de Rotterdammers. "Ze maakten wel wat foutjes toen ze gisteren onder druk werden gezet en als ze achterstaan is snelheid in het centrum ook wel iets waar je iets mee kunt doen." Verder heeft de trainer niets dan lof. "Feyenoord speelt echt totaal anders dan vorig jaar, met heel veel druk naar voren, heel veel energie. Dat vind ik wel een compliment voor Arne Slot waard, want om zomaar iets om te draaien heb je ook resultaten nodig: ze zijn door in Europa, staan qua verliespunten bovenaan, dus kom maar op zondag"

"Ze zullen vast nog wel een paar keer tegen de lamp lopen. Dat is ook al gebeurd, bijvoorbeeld in uitwedstrijden van de competitie. Wij vinden het wel een goed idee om dat ook te doen. Daar hebben we zelf ook invloed op", zo vervolgt Jans, die ook door laat schemeren dat hij qua opstelling nog een verrassing in petto heeft voor Feyenoord. "Dat zou zomaar eens kunnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties