Jahanbakhsh voelt vertrouwen: ''We gaan gewoon volle bak''

Jahanbakhsh voelt vertrouwen: ''We gaan gewoon volle bak''

Alireza Jahanbakhsh lijkt zijn oude vorm eindelijk teruggevonden te hebben. Sinds zijn terugkeer van het WK lijkt het wel alsof de vleugelaanvaller bevrijd speelt. Bij Feyenoord TV praat hij in de Euromast over zijn tijd bij Feyenoord en vele andere zaken. Wel in vorm of niet in vorm, hij blijft een van de vriendelijkste voetballers die er rondloopt, zoals ook weer bleek in onderstaande interview.

"Het gaat goed'', begint de 29-jarige aanvaller. ''We werken iedere dag hard. De eerste drie wedstrijden van het seizoen gingen gewoon goed, denk ik. We konden tegen Utrecht uit ook drie punten pakken, maar dat gebeurde niet. We zijn goed bezig en in goede vorm. Hopelijk gaan we zo door."

De Klassieker
"Het grote verschil voor mij was dat het vorig jaar zonder publiek was. Ik heb verhalen gehoord van de jongens die het meegemaakt hebben met publiek en ze vertelden alleen maar goede dingen. Ik kijk er sowieso naar uit, maar ik maak het niet groter dan het is. Het is wel spannend, maar we zijn in goede vorm en het belangrijkste is dat we zo doorgaan en goed presteren. Natuurlijk zijn thuiswedstrijden altijd een plus voor ons, met name vanwege de supporters die achter ons staan." Lachend: "We gaan gewoon volle bak."

Was de voorbereiding op De Klassieker anders dan op andere wedstrijden? "Ik denk het wel, want we weten hoe belangrijk deze wedstrijd is voor onze supporters. We hebben deze keer de hele week om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Normaal gesproken hebben we maar drie of vier dagen om te herstellen van de vorige wedstrijd. Nu hebben wij genoeg tijd om ons goed voor te bereiden en ook genoeg tijd om te herstellen van de vorige wedstrijd."

Feyenoord voelt het vertrouwen. "Ik denk dat we er klaar voor zijn. We zijn in goede vorm en ik zie aan de jongens dat ze keihard werken om klaar te zijn voor deze wedstrijd. Ik weet dus hoe belangrijk het is voor onze supporters, maar het is gewoon de volgende wedstrijd en we moeten met name in de thuiswedstrijden drie punten pakken. Dat is belangrijk voor ons."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties