Jahanbakhsh sprak met Slot over toekomst: ''Ik ga pushen''

Jahanbakhsh sprak met Slot over toekomst: ''Ik ga pushen''

Alireza Jahanbakhsh heeft onlangs uitgebreid gesproken met trainer Arne Slot over zijn rol bij Feyenoord. De buitenspeler moet het voorlopig stellen als wisselspeler en moet knokken om minuten te maken. Slot wil de 29-jarige buitenspeler dolgraag behouden, maar dan moet Jahanbakhsh wel genoegen nemen met zijn huidige situatie. In gesprek met ESPN geeft hij aan voor zijn kans in De Kuip te willen gaan.

''Dat sowieso. Ik ga pushen'', vertelt Jahanbakhsh direct na afloop van de oefenwedstrijd tegen Villarreal CF. ''Ik heb genoeg ervaring om niet op te geven en door te pushen. We hebben een paar goede buitenspelers, maar die hadden we vorig jaar ook. Voor mij is de enige belangrijke persoon de trainer zelf. Ik heb met hem gesproken en hij wil dat ik het team ga helpen met mijn ervaring. We hebben veel jonge spelers. Hij zei dat het aan mij is, als ik het goede gevoel heb om door te pushen dan heb ik kans op speeltijd.''

Jahanbakhsh heeft het enorm naar zijn zin bij Feyenoord, maar beseft ook dat je het in het voetbal niet altijd voor het zeggen hebt. Op dit moment is de aanvaller niet bezig met een vertrek uit De Kuip. ''Ik heb een goede relatie met de spelers en mensen binnen de club. Ik voel me goed. Als speler weet je nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar voor nu ben ik blij met de club en ga ik doorvechten om mijn plek terug te krijgen.'' Jahanbakhsh heeft onlangs meerdere aanbiedingen afgeslagen en focust zich op Feyenoord.

Jahanbakhsh merkt dat Feyenoord stappen maakt. ''Als ploeg worden we beter en beter. We hebben een paar goede wedstrijden gespeeld. Natuurlijk is Villarreal CF van een hoog niveau. Iedereen heeft minuten gemaakt, dat is ook belangrijk. We hebben nieuwe spelers binnen de ploeg en we moeten elkaar beter leren kennen. We worden wedstrijd per wedstrijd beter. Nu zondag wederom tegen een goede ploeg. Nu is het een soort Champions League week voor ons. Ik denk dat we er klaar voor zijn en het belangrijkste voor ons is om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de Johan Cruijff Schaal.''

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties