Jahanbakhsh: ''Nu zaak om wedstrijdritme op te doen''

Jahanbakhsh: ''Nu zaak om wedstrijdritme op te doen''

Alireza Jahanbakhsh heeft zijn eerste minuten gemaakt voor Feyenoord en kan niet wachten op meer. De aanwinst van de Rotterdammers kwam in de rust in het veld in het oefenduel tegen PAOK Saloniki.

"Het voelde goed om weer voor fans te spelen en om in het shirt van Feyenoord te mogen spelen", vertelt de 27-jarige aanvaller in gesprek met ESPN. "Ik moet wel zeggen dat er nog veel is om te verbeteren, want ik heb lang niet gespeeld."

Jahanbakhsh speelde afgelopen donderdag met de beloften mee en maakte nu weer minuten. De aanvaller heeft nog tijd nodig. ''Ik word vanzelf beter, maar het is nu zaak om wedstrijdritme op te doen. Ik heb deze week hard getraind en als ik zo doorga, dan komt het allemaal wel goed."

"Ik hou van de manier waarop deze trainer wil spelen. Veel kansen bij elkaar voetballen, hoog druk zetten en ballen onderscheppen. Zo wil ik het ook.'' Kan de aanvaller donderdag spelen? ''Dat is niet mijn keuze. Ik hoop het wel. De uitwedstrijd was moeilijk, maar in eigen huis moeten we de klus klaren.''

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties