'Jahanbakhsh niet inzetbaar voor Iran vanwege hamstringblessure'

'Jahanbakhsh niet inzetbaar voor Iran vanwege hamstringblessure'

Alireza Jahanbakhsh komt deze interlandperiode niet meer in actie voor Iran. De aanvaller van Feyenoord heeft een hamstringblessure opgelopen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongkong. Jahanbakhsh moet de wedstrijd tegen Oezbekistan aan zich voorbij laten gaan, zo meldt journalist Hatam Shiralizadeh.

Shiralizadeh weet ook te melden dat het een 'lichte hamstringblessure' betreft, waardoor het nog niet duidelijk is of Jahanbakhsh ook wedstrijden van Feyenoord moet missen. De Rotterdammers gaan een cruciale periode in met wedstrijden tegen onder andere Atletico Madrid en PSV thuis voor de competitie en de Champions League.

Jahanbakhsh bevestigde gisteravond dat hij een blessure had opgelopen en dat er onderzoek gedaan moest worden. ''Ik maak me zorgen omdat we een wedstrijd hebben tegen Oezbekistan en met mijn club staan ​​we tegenover Atletico Madrid.'' Onderzoek heeft dus uitgewezen dat de 30-jarige buitenspeler moet terugkeren naar Rotterdam en de wedstrijd tegen Oezbekistan niet kan spelen.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties