Jahanbakhsh met vakantie na uitschakeling op WK

Jahanbakhsh met vakantie na uitschakeling op WK

Alireza Jahanbakhsh kan gaan genieten van zijn vakantie. De aanvaller van Feyenoord is uitgeschakeld op het WK in Qatar. Iran verloor dinsdagavond met 1-0 van de Verenigde Staten en eindigt door het puntenverlies als derde in Groep B.

Jahanbakhsh kwam mede door een schorsing tot zestig minuten speeltijd op het wereldkampioenschap voetbal. De 29-jarige buitenspeler kreeg speelminuten in de wedstrijden tegen Engeland en Wales. Vanwege twee gele kaarten kon hij niet meedoen tegen de Verenigde Staten.

Voor Iran is de uitschakeling een grote teleurstelling. Tijdens de aanvang van de wedstrijd tegen de Verenigde Staten stond de ploeg van Carlos Queiroz namelijk nog op de tweede plaats, maar gaf het door een doelpunt van Christian Pulisic uit handen.

Bijlow treft de Verenigde Staten
Twee Feyenoorders zijn nog actief op het WK in Qatar. Justin Bijlow heeft eerder op de avond de knock-outfase weten te behalen met het Nederlands Elftal. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal treft zaterdagmiddag om 16:00 uur de de Verenigde Staten. Morgen speelt Sebastian Szymański de kraker met Polen tegen Argentinië.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh WK Qatar 2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties