'Jahanbakhsh kost Feyenoord iets meer dan één miljoen euro'

'Jahanbakhsh kost Feyenoord iets meer dan één miljoen euro'

Alireza Jahanbakhsh zat vandaag op de tribune bij zijn nieuwe club. De aanvaller, die voor drie seizoenen plus een optie voor een vierde seizoen heeft getekend bij Feyenoord, kostte de Rotterdammers naar verluid iets meer dan een miljoen euro. Dat bedrag kan in de toekomst wel oplopen als Feyenoord en de buitenspeler goed presteren.

Jahanbakhsh gaf aan dat Arne Slot een belangrijke factor is geweest in de transfer. ''We hielden voortdurend contact. Er was vaak interesse, maar Brighton wilde mij nooit laten gaan. Nu lag dat anders. Ik heb vakantie gehad en train weer. Ik prefereer een rustige manier van instromen, maar dat hangt allemaal van de trainers af.''

''Ik ben blij met deze stap. Ik heb nummer negen en dat heb ik eerst nog doorgenomen met Nicolai Jørgensen. Ik vervang Steven Berghuis, een prima speler en een prima mens. Ik ben heel blij dat ik hier ben en ik ben trainer Arne Slot dankbaar dat hij een grote rol heeft gespeeld in mijn komst. Feyenoord wil aanvallen en met dit stadion en dit publiek weet je dat je in de rug wordt gedekt door de mensen'', aldus de aanvaller.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties