''Jahanbakhsh kan nog wel eens een transfer maken''

''Jahanbakhsh kan nog wel eens een transfer maken''

Alireza Jahanbakhsh blijft kwakkelen met zijn vorm bij Feyenoord. De verwachtingen waren hoog gespannen toen de buitenspeler vorig jaar overkwam van Brighton & Hove Albion, maar heeft het in De Kuip nog nooit helemaal kunnen waarmaken. Een vertrek van Jahanbakhsh is dan ook een serieuze optie voor beide partijen.

''Ik denk dat Alireza Jahanbakhsh nog wel eens een transfer gaat maken naar het Midden-Oosten, MLS of verhuren binnenlands'', vertelt journalist Rutger Vinke in Studio1908. Ook Feyenoord lijkt het vertrouwen in Jahanbakhsh langzaam te verliezen. ''Laat ik het netjes zeggen. Feyenoord zal meewerken als er clubs komen voor Alireza.''

De supporters beginnen zich ook steeds meer te roeren rondom Jahanbakhsh. In de oefenwedstrijd tegen NAC Breda miste hij nog een grote kans en de frustratie was hoorbaar vanaf de tribune. ''Feyenoord moet van deze situatie af en de speler ook. Het is gewoon beter als Jahanbakhsh een transfer maakt. Als clubs zich gaan melden dan gaat Feyenoord op zeker meewerken.''

Derry John Murkin gaat het niet worden
De speler van FC Volendam gaat zo goed als zeker niet de nieuwe linksback van Feyenoord worden. Intern zijn er wat twijfels of de 23-jarige Engelsman goed genoeg is voor Feyenoord. ''Niet iedereen was eensgezind heb ik begrepen, dus ze gaan weer op zoek naar een andere back'', sluit Vinke af.

Feyenoord moet Jahanbakhsh dit seizoen nog een kans geven
Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties