Ivo Opstelten stopt met zijn werkzaamheden voor Feyenoord

Ivo Opstelten stopt met zijn werkzaamheden voor Feyenoord

Feyenoord gaat afscheid nemen van Ivo Opstelten. De 79-jarige oud-burgemeester was werkzaam voor de Rotterdammers als voorzitter van Stico, een van de hoogste organen binnen Feyenoord. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Allard Castelein gaat volgens de krant zijn opvolger worden. Opstelten heeft zijn maximum van twee termijnen er dan opzitten en gaat vervangen worden door de onlangs gestopte directeur van het Havenbedrijf. De 64-jarige Castelein was sinds 2014 de hoogste baas bij het Rotterdamse bedrijf en heeft zijn sporen daarin verdiend.

"Ik heb het met trots en plezier gedaan," bevestigt Opstelten het nieuws over zijn vertrek. Het Stico is medeverantwoordelijk voor het benoemen van bestuurders en commissarissen van de stadionclub. Stichting Continuïteit Feyenoord heeft een beslissende stem bij belangrijke besluiten over de toekomst van de Rotterdamse club.

"Ik ben ook blij met de maatschappelijke projecten waar de club mee bezig is. Maar het gaat uiteindelijk om wat er op het veld gebeurt, en dat gaat fantastisch. Ik heb veel bewondering voor de directie en de technische staf. Ik was inderdaad voor een nieuw stadion, maar het moet wel kunnen. En het kon niet. Het is goed dat de directie die knoop heeft doorgehakt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties