Ivanušec kan definitief zijn vakantie boeken

Ivanušec kan definitief zijn vakantie boeken

Luka Ivanušec is definitief uitgeschakeld op het EK in Duitsland. De aanvaller van Feyenoord heeft daarmee een teleurstellend eindtoernooi achter de rug. De Kroaten hebben slechts twee punten behaald en dat is niet genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finales.

Kroatië speelde maandagavond in de laatste minuut gelijk tegen Italië. Na de wedstrijd werd al duidelijk dat het nagenoeg onmogelijk was om zich te plaatsen voor de volgende rondes. De resultaten van dinsdagavond maken duidelijk dat Kroatië definitief niet meer kan behoren tot de vier beste nummers drie.

De inbreng van Ivanušec blijft beperkt tot twintig minuten voor Kroatië. De buitenspeler kwam alleen tegen Italië in actie. Ivanušec kreeg geen speelminuten tegen Albanië en Spanje. Het is nog niet bekend wanneer Ivanušec zich weer moet melden bij Feyenoord. De Rotterdammers starten maandag 1 juli weer met trainen, maar de internationals krijgen langer vakantie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties