'Italiaanse BZK mengt zich en wil Feyenoord-supporters verbieden'

'Italiaanse BZK mengt zich en wil Feyenoord-supporters verbieden'

Italiaanse autoriteiten zetten toch in op een verbod voor supporters van Feyenoord in de stad Rome. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken wil AS Roma verbieden om kaarten te verkopen voor het uitvak aan de Rotterdamse club, zo melden verschillende Italiaanse media woensdagavond.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de incidenten rondom de eerdere ontmoeting tussen Feyenoord en AS Roma nog altijd vers in het geheugen. De autoriteiten willen een herhaling voorkomen en denken dat een reisverbod en een verbod op ticket verkoop daarvoor een geschikte maatregelen zijn.

De berichtgeving van de Italiaanse media staat haaks op wat eerder naar buiten werd gebracht. Vanmorgen werd duidelijk dat supporters van Feyenoord toch toegelaten zouden worden in het uitvak van het Olympisch Stadion in Rome. Nu lijken de 3500 supporters van Feyenoord echter alsnog teleurgesteld te gaan worden.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties