Israël: ''Trauner is mijn speler van de week''

Israël: ''Trauner is mijn speler van de week''

Namens Feyenoord zijn Gernot Trauner en Tyrell Malacia opgenomen in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Oud-Feyenoorder Rinus Israël was zeer tevreden over de inbreng van de twee verdedigers. Vooral de ervaren Oostenrijker kan wederom rekenen op complimenten.

''Trauner van Feyenoord is mijn speler van de week en staat naast Timber in het elftal'', vertelt Israël. ''Hij ziet heel snel de diepte om in te spelen en vindt zijn medespelers dan ook. Hoe sneller die pass komt, hoe meer tijd en ruimte Feyenoord voorin overhoudt natuurlijk. Hij doet ook geen domme dingen en daardoor ook heel weinig foute dingen.”

''Tyrell Malacia van Feyenoord is de linksback. Hij ontwikkelt zich goed. Hij neemt af en toe nog iets teveel risico aan de bal, maar dat wordt een goede linkervleugelverdediger. Hij is behendig, verdedigend en met de bal aan de voet. Of we hem veel vaker gaan terugzien in Oranje? Dat hoop ik wel.''

Elftal van de Week
Wellenreuther; Brenet, Timber, Trauner, Malacia; Duarte, Gakpo, Zerrouki; Tadic, Van Wolfswinkel, Karlsson.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties