Inzamelingsactie voor Feyenoord-supporter Hannie

Inzamelingsactie voor Feyenoord-supporter Hannie

Afgelopen maandag ging het interview van Hannie bij veel mensen door merg en been. Hannie was aanwezig op de Coolsingel met een foto van haar overleden zoon en dat zorgde voor enorme emoties.

"Ik had hier willen staan met mijn zoon, maar die is helaas overleden in december", vertelde de vrouw in het emotionele interview met ESPN. "Hij was een groot Feyenoordsupporter. Hij ligt begraven op het Feyenoord-veld naast Christian Gyan. Daar ben ik heel blij mee. Hij is erbij vandaag. Ik weet het zeker. Ik weet het echt zeker. Ik mis hem zo, mijn enigst kind."

Inmiddels zijn er meerdere acties gestart vanuit Feyenoord-fans. Via een crowdfunding wordt er geld opgehaald om Hannie een onbezorgd weekje weg te geven. Na vier uur is er al negen duizend euro opgehaald door Het Legioen. Ook bij NPO Radio 2 heeft een actie op gezet, via deze link is er meer informatie te vinden om een kaartje te sturen naar Hannie.

Doneren kan via deze link.

Hannie heeft na het interview honderden berichten ontvangen. ''Ik lag vannacht om 2 uur nog tv te kijken en alle berichten te lezen'', vertelt de Feyenoorder in gesprek met VoetbalRotterdam.nl. ''Het interview met Mario Been en John de Wolf deed mij heel veel. Ik ben al mijn hele leven fan van John de Wolf en heb nog een foto van hem, mij en Hobie van vroeger.''

''Hij trad nooit zo op de voorgrond en ik ook niet. Ik heb dit ook echt niet gedaan voor de aandacht. Toch moet ik zeggen dat het mij wel goed doet en mijn zoon op deze manier kan eren”, vertelt Hannie af. Vader Arie hoopt dat mensen wat liever naar elkaar zijn en meer genieten van het leven. ''Geef je kind gewoon eens een knuffel. Ik kan het niet meer terwijl het zoveel waarde heeft.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties