Internationals: Pedersen, Aursnes en Sinisterra weten te winnen

Internationals: Pedersen, Aursnes en Sinisterra weten te winnen

De interlandperiode is momenteel in volle gang. Gisteren zagen we Orkun Kökcü met Turkije verliezen van Portugal en Karim Dermane zijn debuut maken voor Togo. Vandaag is het matchday voor Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes en Luis Sinisterra.

Noorwegen - Slowakije (2-0)
Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes hebben de oefenwedstrijd van Slowakije weten te winnen. Pedersen begon in de basis. Aursnes kwam de tweede helft binnen de lijnen. De middenvelder stond koud in het veld toen Noorwegen direct twee keer trefzeker was via Erling Håland en Martin Ødegaard. Bij Slowakije bleef Róbert Boženík de gehele wedstrijd op de bank.

Scoreverloop
77' | 1-0 | Håland
80' | 2-0 | Ødegaard

Noorwegen:Nyland; Pedersen, Østigård, Hanche-Olsen, Bjørkan, Ødegaard, Normann, Berge, Elyounoussi, Håland, Sorloth.
Slowakije: Rodák, Koscelník, Valjent, Škriniar, Hancko, Lobotka, Hrošovský, Duda, Haraslín, Suslov, Almási

Internationals: Pedersen, Aursnes en Sinisterra weten te winnen

Colombia - Bolivia 3-0
Luis Sinisterra stond in de basis bij Colombia voor de wedstrijd tegen Bolivia. De WK-kwalificatie wedstrijd startte om 00:30 uur Nederlandse tijd.

Scoreverloop
39 | 1-0 Diaz
72 | 2-0 Borja
90 | 3-0 Uriba

Colombia moest winnen om nog kans te maken op een ticket voor het WK en deed dat dus ook. Plek één tot en met vier in de Zuid-Amerikaanse poule gaat naar het WK, terwijl plek vijf play-offs moet spelen. Door de overwinning op Bolivia staat Colombia nu zesde en kan het land niet meer hoger eindigen dan die vijfde plaats.

Sinisterra en de zijnen moeten in de volgende en laatste speelronde hopen op puntenverlies van nummer vijf Peru tegen laagvlieger Paraguay, terwijl Colombia zelf dan in een uitwedstrijd dient te winnen van hekkensluiter Venezuela.

Sinisterra speelde zelf een goede wedstrijd, scoorde bijna, had enkele gevaarlijke acties, maar werd in de 65ste minuut gewisseld.

Opstellingen
Colombia: Ospina; Muńoz, Cuesta, Tesillo, Fabra; Cuéllar, Cuadrado, Rodríguez; Sinisterra, Muriel, Díaz.
Bolivia: Cordano; Sagredo, Haquin, Carrasco, Enoumba; García, Gonzales, Villarroel, Fernández; Menacho, Montenegro.

Internationals: Pedersen, Aursnes en Sinisterra weten te winnen

Tyrell Malacia en Guus Til komen met het Nederlands Elftal zaterdagavond om 20:45 uur in actie tegen Denemarken. Ofir Marciano speelt met Israël een uitwedstrijd tegen Duitsland. De oefenwedstrijd start ook om 20:45 uur.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties