Internationals melden zich maandag bij Feyenoord

Internationals melden zich maandag bij Feyenoord

Feyenoord is gisteren zonder internationals begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Arne Slot kan volgende week weer beschikken over een volledige groep. Maandag melden de internationals van de Rotterdamse club zich weer op het trainingscomplex.

Gernot Trauner, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida, Alireza Jahanbakhsh, Orkun Kökçü en Luis Sinisterra sluiten dan weer aan bij de groep. Tyrell Malacia is er niet bij volgens Voetbal International. De verdediger is in afwachting van zijn transfer naar Olympique Lyon en gaat ook niet mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft maandag laten weten dat er ook geen nieuwe ontwikkelingen zijn rondom de komst van Ian Maatsen. De verdediger meldt zich woensdag gewoon in London bij Chelsea FC om daar mee te trainen. De 20-jarige Maatsen wacht in Engeland op een akkoord tussen de twee clubs en is persoonlijk al rond.

Jeugdspelers krijgen de kans
Trainer Arne Slot had gisteren een boodschap voor de vele jeugdspelers die maandagochtend van de partij waren. ''Ik heb tegen ze gezegd dat de voorbereiding voor hen een heel mooie kans is om zich te laten zien, maar dat het geen garantie is dat ze erbij blijven. Ze zullen het elke dag opnieuw moeten verdienen, door keihard te werken en natuurlijk kwaliteit te tonen. Vaak word je als trainer verrast door enkele spelers die stappen hebben gemaakt, het zou mooi zijn als dat nu weer het geval is.''

Lees meer over
Voorbereiding 2022/2023
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties