Interactiemoment voorafgaand aan laatste training Klassieker

Interactiemoment voorafgaand aan laatste training Klassieker

Voorafgaand aan de laatste (besloten) training van Feyenoord voor de Klassieker vindt zaterdag op Varkenoord een interactiemoment met de supporters plaats. Dit begint om 11:15 uur. Aansluitend vertrekt het team van Arne Slot om besloten te trainen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax een dag later.

Vanwege het midweekse programma deze week, met aankomende donderdag de uitwedstrijd tegen FC Volendam, heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee ook de club een moment creëren waarbij de gebruikelijke interactie met supporters plaats kan vinden voorafgaand aan de Klassieker. Door het programma op deze wijze in te richten is beide mogelijk.

Supporters hebben zaterdag toegang tot Varkenoord via de poorten aan de Olympiaweg. De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Verder kan gebruik worden gemaakt van de horecavoorzieningen van de Sportclub.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties