''Ik vond hem aan de bal heel erg slecht en kwetsbaar''

''Ik vond hem aan de bal heel erg slecht en kwetsbaar''

Bij Feyenoord heeft bijna iedereen indruk gemaakt tegen Vitesse. Na afloop regent het dan ook complimenten voor de ploeg van trainer Arne Slot. Jacob Rasmussen werd echter kritisch benaderd. De verdediger zat er bij doelpunten van de Arnhemmers niet fel genoeg op.

''Het was allemaal wat stroperig, er werd in een te langzaam tempo gespeeld", vertelt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in FC Rijnmond, die in de Deen wat dat betreft een dissonant zag. ''Ik vond hem aan de bal heel erg slecht en kwetsbaar. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er nog een vervanger komt voor Marcos Senesi. Als Rasmussen zo blijft presteren, zou je kunnen zeggen dat hij de back-up is voor de nieuwe centrale verdediger.''

Dat Feyenoord Marcos Senesi voor miljoenen heeft verkocht is in de ogen van Feyenoord-watcher Dennis van Eersel een goede zet. ''Na dit seizoen ga je niet veel meer aan hem verdienen. Het is voor Feyenoord een interessante deal. Het zou mooi zijn als Senesi het goed doet bij Bournemouth, een stap maakt naar een nog grotere club en Feyenoord op die manier nog een extra zakcentje aan hem kan overhouden."

Sebastian Szymański
De Pool was tegen Vitesse de beste man van het veld en dat geeft vertrouwen voor de komende maanden, zo vertelt Van Eersel. "Als je in je eerste wedstrijd voor je nieuwe club meteen zo je stempel drukt, terwijl de ploeg een mindere fase in de wedstrijd beleeft, dan kun je alleen maar spreken van een veelbelovende start van een speler die Feyenoord dit seizoen nog veel kan gaan brengen."

Lees meer over
Jacob Rasmussen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties