''Ik vind dat met name Feyenoord heeft zitten slapen''

''Ik vind dat met name Feyenoord heeft zitten slapen''

In de media werd de naam Jerdy Schouten regelmatig genoemd als potentiële versterking voor Feyenoord. De middenvelder van Bologna is inmiddels voor het eerst opgeroepen voor Oranje. Analist Hans Kraay jr. vindt het nog steeds jammer dat de Rotterdammers in een eerder stadium geen moeite in Schouten hebben gestoken.

"Hij heeft de laatste twee maanden echt niet zo opmerkelijk anders gespeeld. Hij speelt eigenlijk altijd goed. Ik ben dan ook niet geschrokken dat hij erbij is, want ik vind dat met name Feyenoord heeft zitten slapen. Die hadden hem anderhalve kilometer verder, aan de andere kant van de Maas, 31 wedstrijden kunnen volgen bij Excelsior. Toen was hij ook al verschrikkelijk goed", aldus Kraay voor de camera van Espn.

"Het is een jongen waarmee je heel snel aan het voetballen komt. Er zijn weinig spelers of controleurs die je in de dekking kunt aanspelen. Met Sneijder en Van der Vaart kon je aan het voetballen komen terwijl ze gedekt werden, hij heeft dat ook. Nu wil ik niet zeggen dat hij zo'n carrière tegemoet gaat, maar je komt altijd aan het voetballen toe. In elke situatie kan hij gemakkelijk uit de voeten." Schouten had in 2019 voor twee miljoen euro overgenomen kunnen worden van Excelsior.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties