''Ik denk dat onze keeper het hartstikke leuk vindt voor hem''

''Ik denk dat onze keeper het hartstikke leuk vindt voor hem''

Tot veler verrassing verdedigt Andries Noppert het doel van Oranje. De niet al te ervaren keeper krijgt de voorkeur boven wel ervaren keepers als Justin Bijlow en Remko Pasveer. Noppert leverde in de wedstrijd tegen Senegal overigens een foutloze wedstrijd af. Willem van Hanegem komt er in de Willem & Wessel podcast van het Algemeen Dagblad op terug.

"We moeten eerlijk zijn. We hadden op Bijlow gehoopt, gewoon omdat we Feyenoorders zijn, maar zoals-ie heeft gekeept is bizar, gewoon goed", aldus De Kromme, die ook aangeeft dat Bijlow alles behalve kniezend op de bank zit. "Ik denk dat onze keeper het toch hartstikke leuk vindt voor hem. Dat weet ik zeker. Ik kwam die familie vroeger weleens tegen. Het zijn geweldige, verschrikkelijke Feyenoorders."

Van Hanegem denkt dat Bijlow juist Noppert voor hem in de pikorde wel kan accepteren. "Ik denk dat als het een ander was geweest dat hij er wel moeite mee zou hebben, hoe gek dat ook klinkt." Noppert is dan ook al een jaar in blakende vorm, terwijl Bijlow pas net zijn oude niveau weer aangetikt heeft.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties